Košarkaški klub Mladost drugi u Međužupanijskoj ligi dječaka i pretkadeta


Nedjelja, 10. veljače 2019.

U posljednjoj utakmici Međužupanijske lige pretkadeta Košarkaški klub Mladost Đurđevac pobijedio je prvoplasiranu ekipu KK Vedi Bjelovar rezultatom 67:66.

U napetoj i neizvjesnoj utakmici đurđevački košarkaši ostvarili su sedmu pobjedu. Od samog početka utakmice dalo se naslutiti da će utakmica biti u rezultatskom egalu do samog kraja.  Rezultat prve četvrtine bio je 19:18. I nastavak utakmice igrao se u istom ritmu te je druga četvrtina završila 16:14. Većinu utakmice vodili su đurđevački košarkaši, ali bez veće prednosti. Nakon treće četvrtine rezultat je bio 50:44 i to je bila najveća prednost Mladosti. U posljednjoj četvrtini Vedi podiže agresivnost i opet hvata rezultatski priključak. U posljednjim sekundama Vedi pogađa tricu i u regularnom dijelu utakmica završava 61:61. U produžecima više borbenosti i želje za pobjedom imali su mladostaši i zasluženo pobijedili.

Košarkaši đurđevačke Mladosti u Međužupanijskoj ligi pretkadeta (M15) osvojili su drugo mjesto i time se plasirali na Regionalnu ligu pretkadeta.  Želimo im puno uspjeha i u nastavku natjecanja.

Za KK Mladost nastupili su: Luka Carek, Luka Tomrlin, Karlo Šokec, Andrija Hrženjak, Antun Marić, Niko Josipović, Vedran Stanešić i Petar Rogoz. Treneri: Matej Baltić i Jura Tomrlin.

U Međužupanijskoj ligi dječaka (M13) košarkaši KK Mladost također su osvojili drugo mjesto na tablici sa samo dva poraza od prvoplasiranog Radnika. Time su ostvarili plasman na Regionalnu ligu dječaka. I njima želimo puno uspjeha u nastavku natjecanja