Kuglački klub Graničar održao redovnu skupštinu


Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.

Kuglački klub Graničar održao je u nedjelju, 12. srpnja 2020. redovnu skupštinu kluba na kojoj su su se okupili članovi i simpatizeri kluba.

Predsjednik kluba Mirko Banjac podnio je izvješće o radu kluba za proteklu natjecateljsku sezonu te je izložio prijedlog Programa rada kluba za sljedeću godinu. Na skupštini je prihvaćeno financijsko izvješće za prošlu godinu koje je prezentirao tajnik i blagajnik kluba Ivica Hercigonja, a prihvaćeno je i izvješće predsjednika Nadzornog odbora kluba Dražena Vugrineca.

Upravni odbor donio je i Odluku o početku priprema za novi natjecateljski ciklus koji počinje početkom listopada. Podijeljene su medalje za osvojeno treće mjesto u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – sjever kao i nagrade najboljim kuglačima kluba u prošloj sezoni. Prema Pravilniku kluba najbolji je bio Antun Bionda, drugi je bio Ivan Buković, a treći Vinko Šostarec.

Podsjetimo, Graničar je osvojio treće mjesto u ligi, a osvojio je i treće mjesto na županijskom kup natjecanju. Na županijskom pojedinačnom natjecanju Zdravko Lovašen osvojio je drugo mjesto, dok su kuglački par Zdravko Lovašen i Vinko Šostarec osvojili treće mjesto na županijskom parovnom natjecanju.