Ljetno kino: vikend-projekcije privukle velik broj filmoljubaca


Utorak, 10. kolovoza 2021.

Protekli vikend obilježile su čak dvije popularne kino projekcije koje je u sklopu Summer Cock Festivala organizirala Turistička zajednica grada Đurđevca.

Tako su u petak svi ljubitelji sedme umjetnosti mogli uživati u avanturističkoj komediji Krstarenje džunglom s mega zvijezdama Dwayneom Johnsonom i Emily Blunt u glavnim ulogama. Film je privukao brojne gledatelje željne akcije i dobre zabave.

Nije nedostajalo zabave ni za naše najmlađe, koji su u nedjelju mogli uživati u igrano-animiranoj drami Space Jam u režiji Malcolma D. Leeja. Mladi gledatelji su putem velikog filmskog platna u novouređenoj kino dvorani Doma kulture zajedno s NBA prvakom i košarkaškom ikonom LeBronom Jamesom, otišli na epsku avanturu s Looney Tunes ekipom.

Zabave i dobrih filmskih naslova neće nedostajati ni ovaj vikend - u petak, 13.8. u 20:00 sati na rasporedu je SF akcijski triler Free Guy u izvedbi popularnog Ryana Reynoldsa, a u nedjelju, 15.8. u 10:30 sati ne propustite 3d sinkroniziranu animiranu avanturu Spider man: Novi svijet.

U nastavku pogledajte cjelokupni program festivala:

Program Summer Cock festival 2021