Gimnazijalci pokazali što ih inspirira


Srijeda, 22. ožujka 2017.

Na učeničku inicijativu u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva organizirane su izložba i priredba pod nazivom Moj trenutak inspiracije.

Prvi puta je ovakva priredba u đurđevačkoj gimnaziji organizirana prije točno deset godina, kada su se učenici poželjeli nastavnicima i svojim kolegama predstaviti u drugačijem svjetlu. Cijelo događanje je usmjereno na talente, interese i vještine učenika koji su povezani uz njihove hobije i način na koji provode slobodno vrijeme.

Tako su na izložbi učenici pokazali svoje crteže, slike, rukotvorine i pjesme, a na priredbi svoje pjevačke, recitatorske, sviračke i glumačke vještine. Brojne sudionice priredbe nosile su i frizure koje su posebno za taj dan kreirale vješte ruke dvoje gimnazijalaca, a tijekom recitala pokazani su i brojni fotografski radovi naših učenika.

U organizaciji i izvedbi programa sudjelovalo je dvije trećine učenika škole, a iz publike su ih bodrili njihovi kolege, nastavnici, roditelji, te učenici osmih razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac. Učenici su uspješno prezentirali svoje vještine i interese kojima se bave izvan školskog života.