Ljepote Đurđevačkih pijesaka: Marko Vukes u Đurđevcu snimio spot za pjesmu Budi tu


Subota, 14. rujna 2019.

Mladi pjevač Marko Vukes, prepoznatljivog snažnog vokala, odlučio je obradovati svoju publiku novom pjesmom koja nosi ime Budi tu”, a upravo najljepše kadrove videospota snimljeni su na teritoriju Grada Đurđevca, točnije na Đurđevačkim pijescima.

-Kada smo stigli, prvih pola sata nismo se mogli načuditi kako to izgleda zapravo uživo. Ekipa je postavila svu potrebnu opremu i snimanje je počelo. Vrijeme nas je također poslužilo, Bogu hvala, čak smo i fino dobili boju – kroz smijeh govori Marko.

Potvrdio je kako ga ne čudi da su i mnogi drugi umjetnici prije njega baš ovu lokaciju birali za svoja snimanja, jer kako kaže – posebno nadahnjuje. Posjetili su i utvrdu Stari grad te su obišli i izložbu Salvadora Dalija u Muzeju Grada Đurđevca koji je u sklopu Starog grada.

U pripremi je i album koji publika može očekivati krajem ove godine, a jedna od pjesama na popisu bit će upravo pjesma Budi tu.

Na pitanje kako mu je bilo glumiti kraj glumice Kristine Krepele, Marko je kratko odgovorio – Ja nisam glumac, ali ljepota je raditi s nekim tko istinito osjeća. Moj zadatak tog snimajućeg dana je bio samo da ju pratim. A ja sam joj zahvalan na svoj dubini i ljepoti koju je unijela u cijelu priču pjesme Budi tu.

Spot je sniman također i na području Sv. Ivana Zeline, Marije Bistrice i grada Đurđevca. U videu su istaknute sve prirodne ljepote ovih krajeva, a posebno se ističu Đurđevački Pijesci.

Lijepa priča u vezi pjesme Budi tu je ta da je tekst za pjesmu pisala Markova supruga, glumica Nevena Vukes, koja je ujedno i redateljica video spota. Još jednom su dokazali da su dobar ljubavni dvojac koji su privatno i poslovno združili na korist njih i drage publike koja ih prati.

Glazbu potpisuje Marko Vukes, Tomislav Jantolek I Toni Ćosić, a aranžman Toni Ćosić.