Naši gimnazijalci pozvani u finale Junior Freshhh natjecanja


Petak, 23. siječnja 2015.

Učenici đurđevačke gimnazije Mato Štefanac i Ivan Međurečan iz 3.a plasirali su se svojim znanjem i talentom iz područja prirodnih znanosti u finale Junior Freshhh natjecanja. Od 176 tročlanih timova iz cijele Hrvatske, naši vrijedni učenici u timu uz talentiranog Inu Lazara, bivšeg učenika naše gimnazije, zauzeli su četvrto mjesto. Naš tročlani tim naziva IMI očekuje veliko finale koje će se održati 30. siječnja 2015. godine u zgradi INE. U finalu će uz našu gimnaziju svoj talent i znanje iz područja matematike, fizike, kemije, biologije i geografije pokazati učenici Gimnazije "Fran Galović" Koprivnica, Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci, XV. gimnazije i Gimnazije Josipa Slavenskoga Čakovec.

Junior Freshhh je Inino online natjecanje za srednjoškolce u prirodnim znanostima. Natjecanje se provodi  na razini MOL Grupe, a u proteke četiri godine održavanja okupilo je više od 8 tisuća učenika, talenata iz područja prirodnih znanosti.

Našem timu čestitamo na upornosti i trudu pokazanom tijekom online natjecanja te im želimo što bolji uspjeh u finalu Junior Freshhh natjecanja.

Izvor: službene stranice Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac http://www.gimnazija-ikranjceva-djurdjevac.skole.hr/skolske_vijsti?news_id=1033