Nastavak Glazbenog ljeta na trgu


Ponedjeljak, 18. kolovoza 2014.

Sinoć se plesalo na Trgu sv. Jurja brojnije i veselije nego prve nedjelje u sklopu ovogodišnjeg Glazbenog ljeta. Na početku prisutne je pozdravio Mario Fuček ispred Turističke zajednice, te je svima poželio dobru zabavu. Glazbenu večer je otvorila atraktivna  Udruga cimbalista Republike Hrvatske s gostujućim pjevačem Kristijanom Domovićem, dok je u drugom dijelu večeri mnogobrojnu publiku  oduševio vrhunski tamburaški sastav Milenij. Prisutne  u uživanju nije omela ni prohladna ljetna noć.

 Podsjetimo da će se naredne nedjelje 24. kolovoza, u 20.30 sati, na Trgu sv. Jurja održati "Dječja glazbena večer". Izvođači koji će nastupiti su: Marta Ređep i Mali Picoki, Anita Aušperger, Laura Kovačević, Dječji zbor OŠ  “Grgur Karlovčan” i Zbor glazbene škole “Jan Vlašimsky” Virovitica. Najmlađe će za kraj ove večeri obradovati trikovi mađioničara Magic Japa.

Podsjećamo da Glazbeno ljeto ima i humanitarni karakter, pa svi koji uživaju u glazbi mogu ostaviti i mali dobrovoljni prilog članovima Udruge za osobe s mentalnom retardacijom. Oni svoje kreativne uratke nude na prodaju za vrijeme nedjeljnih glazbenih večeri uz turističku kućicu. Prilozi od prodaje će biti usmjereni za podizanje kvalitete života i rada članova njihove Udruge.