Odlični nastupi naših tenisača u Đurđevcu, Prelogu i Koprivnici


Ponedjeljak, 3. lipnja 2019.

U Đurđevcu se ovaj vikend odigralo Otvoreno prvenstvo Đurđevca u kategorijama do 12 i 14 godina iz kalendara TSSH.

Na turniru su nastupili natjecatelji iz Daruvara, Varaždina, Koprivnice i Đurđevca. Od članova Teniskog kluba Đurđevac, Damian Galjer igrao je u finalu do 12 godina, a Ivan Jerbić i Dominik Mehkek zaigrali su u četvrtfinalu. Nastupili su još Filip Tomrlin i Teo Ban koji su ostvarili po pobjedu te Patrik Patačko, Ivan Imbriša i Karlo Litvić.

Kod djevojčica Mia Ivančić zauzela je peto mjesto, Nika Janković četvrto, a Mirna Đapa s tri pobjede treće. Kod dječaka do 14 god. Matej Kapitanic plasirao se u polufinale, a nastupio je i Leonardo Bukvić.

Pravi podvig napravili su naši najmlađi takmičari Adam Markovica, Petar Ivančić i Leon Gračan na turniru u Prelogu u kategoriji do 8 godina. Sva tri mušketira okitila su se zlatnim medaljama. U Koprivnici na regionalnom prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske iz kalendara HTS-a, do 12. god. po prvi puta su nastupili Lucian Lacković te Mia Robotić. Mia je sa igračicom iz Virovitice u igri parova igrala u polufinalu. Lucian Lacković je odličnom igrom u singlu stigao do polufinala turnira, a u igri parova zajedno sa igračem iz Bjelovara, priredili su pravo iznenađenje te su osvojili turnir.

Čestitke svim našim igračima na sudjelovanju i na ostvarenim rezultatima.