Osmaši svečanom priredbom obilježili završetak osnovne škole


Petak, 29. lipnja 2018.

U Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda, a prigodni program pripremili su učenici i njihove razrednice.

Svečanoj priredbi, uz učenike osmih razreda, nazočili su brojni učitelji, roditelji, prijatelji te gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Uz ponešto glume, glazbe, fotografija, video uradaka, smijeha i suza učenici osmih razreda, izrazili svoju zahvalnost i poštovanje prema učiteljima, uručivši im prigodne darove, kao i prema roditeljima koji su ih, zajedno s učiteljima, bodrili i vjerovali u njih.

Na samome početku učenicima se obratio ravnatelj naše škole Danijel Domišljanović koji im je poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju. Učenicima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je istaknuo važnost školovanja za boljitak svakoga čovjeka te im poželio da svi upišu željenu srednju školu i da jednoga dana budu ponos našega grada.

Učenicom generacije, prema jednoglasnoj odluci Učiteljskoga vijeća naše škole, proglašena je Laura Kandučar Valent, učenica 8. D razreda. Učenici generacije prigodne su poklone uručili ravnatelj Danijel Domišljanović i gradonačelnik Hrvoje Janči. U ime učenika osmih razreda učiteljima i svim djelatnicima škole zahvalila se Ivana Antoljak, učenica, 8. C razreda. Nekoliko prigodnih riječi, u ime roditelja učenika osmih razreda, nazočnima je uputila Marija Čupen Tomica.

Gradonačelnik je učenici generacije uručio prigodni poklone za postignuti uspjeh. U suradnji s Gradom škola je nagradila i sve ostale odlične učenike, te su uz pohvalnice kao poklon dobili vrijedne knjige.

Na kraju svečanosti, razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe učenicima, a u ime razrednika osmih razreda, učenicima se obratila razrednica 8.c razreda učiteljica Antonela Carek i poželjela svim učenicima puno uspjeha u daljnjem školovanju.