Osmaši priredbom obilježili završetak osnovne škole


Srijeda, 28. lipnja 2017.

U Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda, a prigodni program pripremili su učenici i njihove razrednice.

Uz ponešto glume, glazbe, fotografija, video uradaka, smijeha i suza učenici osmih razreda, izrazili svoju zahvalnost i poštovanje prema učiteljima, uručivši im prigodne darove, kao i prema roditeljima koji su ih, zajedno s učiteljima, bodrili i vjerovali u njih.

Učenikom generacije proglašen je Luka Rogoz, koji je sve razrede prošao s prosjekom 5,00, a u tijeku svog školovanja imao je puno uspješnih natjecanja. Svoju svestranost na svim poljima od društvenih do prirodnih predmeta potvrdio je i ove školske godine na državnim natjecanjima gdje je postigao izvrsne rezultate: Informatika (5. mjesto), Geografija (4. mjesto), te Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti Čitanjem do zvijezda (3. mjesto).

Okupljene je pozdravio ravnatelj Osnovne škole Danijel Domišljanović, te je svim učenicima čestitao na uspješnom završetku osnovne škole. Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je učenicima poželio sreću u daljnjem radu i školovanju uz želju da svi uspješno upišu željenu srednju školu.

Gradonačelnik je učeniku generacije, te još dvjema učenicama koje su svih osam razreda prošle s 5,00, Tini Ferenčić i Ani Mariji Đuričić uručio prigodne poklone za postignuti uspjeh. U suradnji s Gradom škola je nagradila i sve ostale odlične učenike, te su uz pohvalnice kao poklon dobili vrijedne knjige enciklopedijskog izdanja Zemlja - planet ekstrema i Velikani hrvatske prošlosti.

Zahvalu roditeljima, učiteljima i stručnim suradnicima u ime svih učenika, prenijela je Paula Fuček, a u ime svih roditelja zahvalila se gđa. Marina Barberic.

Na kraju svečanosti, razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe učenicima.