Pogledajte spot: Laura Kovačević predstavlja svoj prvi singl Sreća


Utorak, 6. listopada 2020.

Mlada 15-godišnjakinja Laura Kovačević iz Đurđevca predstavlja svoj prvi singl i video spot Sreća. Za tekst ove poletne i vesele pjesme čija je tema tinejdžerska ljubav zaslužna je Štefanija Soldan, za glazbu Marko Tomasović, dok je autor aranžmana i producent Branimir Jovanovac Bani. Pjesma je snimljena, miksana i masterizirana u Tonskom studiju Mak, Gradište.

Video spot u kojem su sreću s Laurom podijelili članovi folklorne skupine KUD-a Petar Preradović iz Đurđevca snimljen je u Đurđevcu na ŠRC Vlado Lešćan-Duspe, a producirao ga je Sven Fuček.

Laura je rano pokazala interes za glazbu, završila je osnovnu glazbenu školu, solo pjevanje, a prvi puta ozbiljno je nastupila 2012. godine na dječjem glazbenom festivalu - Kukuričeku i od tada je gotovo svake godine nastupala i osvajala nagrade. S pjesmom Karate simpa 2013. osvojila je prvu nagradu. Među ostalim nastupima, 2019. nastupala je i na Lino-festu u Sarajevu. Osim pjevanja, velika joj je ljubav pisanje i skladanje pjesama, a uči svirati klavir, gitaru, ukulele te pleše u KUD-u.

Novi spot možete pogledati u nastavku teksta: