Posljednjeg vikenda Summer Cock festivala očekuju Vas dječje predstave, spektakularan koncert IVANA ZAKA i kino projekcije


Srijeda, 25. kolovoza 2021.

Posljednjeg vikenda Summer Cock festival ne propustite spektakularni koncert poznatog pop pjevača IVANA ZAKA koji će se održati u petak, 27. kolovoza 2021. s početkom u 21:00 sat na Trgu sv. Jurja.

Program se nastavlja u subotu gdje će tokom cijelog dana svi ljubitelji adrenalina i sporta moći po promo cijenama uživati u airsoftu, paraglidingu i raftingu, dok će se navečer na ljetnoj pozornici ispred Doma kulture s početkom u 20,30 sati održati predstava Kerekesh teatra pod nazivom Imovina. Ulaznice po cijeni od 25,00 kuna možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad.

Festival će završiti u nedjelju kada Vas očekuje animirani obiteljski film u Kinu Đurđevac s početkom u 10 i 30 sati - AVANTURE OBITELJI BIGFOOT, a nastavlja od 19:00 sati Dergez ljetnom kino karavanom sa zabavnim programom, vrhunskim filmskim naslovom HITMAN'S WIFE BODYGUARD te dječjom predstavom VESELE I LUDE ZGODE VUKA I ZECA I MALE RODE u Domu kulture Đurđevac. Kao i proteklih vikenda, svi mališani mogu uživati u napuhancu po promotivnim cijenama od 18:00 sati.