Predstavnici Grada na radionici za izradu studije cikloturizma


Četvrtak, 18. rujna 2014.

U ponedjeljak, 15. rujna 2014. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore održana je radionica u svrhu izrade studije cikloturizma na području naše županije.

Cilj radionice bio je utvrditi odnosno istražiti stavove ključnih sudionika koji bi bili uključeni u razvoj ponude cikloturizma. Na radionici je bilo riječi o glavnim prednostima i nedostacima trenutne ponude cikloturizma na projektnom području, turističkim resursima i atrakcijama koji bi trebali biti uključeni u ponudu cikloturizma, viziji razvoja cikloturizma na projektnom području, elementima tržišnog pozicioniranja projektnog područja kao destinacije cikloturizma na turističkom tržištu i glavnim projektima koje je potrebno provesti kako bi se unaprijedila ponuda cikloturizma i za koje će se napraviti CB analizu.

Studiju cikloturizma izrađuje Institut za turizam u sklopu projekta Bicycle oasis. Uz predstavnike turističkih agencija, hotela, Grada Koprivnice i susjednih općina bili su i predstavnici Grada Đurđevca Martin Mahović i Marko Čamber.