Promidžba Picokijade


Petak, 13. lipnja 2014.
Picokijadu kao jednu od najvećih manifestacija kontinentalne Hrvatske svake godine posjeti preko 30 000 posjetitelja. To je prije svega rezultat intenzivnih promidžbenih aktivnosti koje turistička zajednica i Organizacijski odbor Picokijade odrađuje u suradnji s mnogobrojnim sponzorima i partnerima.

Od niza promidžbenih aktivnosti svakako bi htjeli posebno istaknuti suradnju s zlatnim sponzorom Pevec d.d. koji je uvrstio Picokijadu na preko 1 000 000 tiskanih kataloga, zlatnom sponzoru Ožujsko pivo i brončanom sponzoru Hrvatske šume koji su realizirali veliku billboard kampanju (preko 50 jumbo plakata je postavljeno diljem Hrvatske). U suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Đurđevac i Picokijada su promovirani u online turističkom časopisu Tip Travel magazine, dok je u suradnji s TZ KKŽ Picokijada najavljena  u 30 000 tiskanih primjeraka turističko informativnog mjesečnika Vikend 'van Zagreba koji ima i online  inačicu.

Naravno, ne smijemo zaboraviti mnogobrojne medijske pokrovitelje (Podravski radio, Narodni radio, Podravski list, Srce TV, BBR, Pitomi radio, Plavi oglasnik, RKC, Glas Podravine, Super radio, Radio Drava, Radio Daruvar, Radio Križevci i Radio Kaj) koji intenzivno potpomažu promociju naše velike manifestacije.