Rukometašice Podravke na team buildingu u Đurđevcu: uživale u aktivnom odmoru uz airsoft u Park šumi Borik


Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Rukometašice Podravke u petom su tjednu priprema i bliži im se još jedan turnir pa su uzele jednu malu pauzu za cjelodnevni aktivni odmor kojeg su provele u Đurđevcu i na Brodiću.

Najprije su posjetile grad Đurđevac i Park šumu Borik gdje su uz airsoft pokazale borbeni duh, želju za pobjedom, ali i timsku strategiju koja je one najbolje organizirane vodila do pobjede i sve to uz odlično vodstvo i domaćinstvo Airsoft kluba Templari Đurđevac i Turističke zajednice Grada Đurđevca. Nakon toga je uslijedio zajednički ručak u Restoranu i pivnici Stari grad, a ovom prilikom dogovoren je i nastavak suradnje s Turističkom zajednicom Đurđevac.

Uputile su se potom na kratak put autobusom do pristaništa u Brodiću s kojeg su se sa gumenim čamcima spustile po rijeci Dravi sve do Križnice.

-Bilo je ovo izazovno i jako zabavno iskustvo koje nas je dodatno povezalo i motiviralo za nove sportske izazove- poručile su rukometašice Podravke.

- Posebno nas raduje što se sve veći broj posjetitelja na avanturistički način upoznaje s prirodnim ljepotama Đurđevca i đurđevačke Podravine- rekao je direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček.

Foto: Ivan Brkić/ Romana Mihalec