Savjet mladih Grada Đurđevca izabrao svoj logo


Srijeda, 25. travnja 2018.

Savjet mladih Grada Đurđevca na sjednici je izabrao svoj logo sa ciljem stvaranja vizualne prepoznatljivosti među mladima Đurđevca. Pristigle su 4 prijave, a izabran je prijedlog autora Alena Zubića iz Đurđevca.

- Picok koji je izašao iz ljuske predstavlja „mlade“ dok otvoren predimenzioniran kljun predstavlja „glas“ Savjeta mladih, izjavio je autor Alen Zubić o logotipu.

Autor je kao nagradu osvojio jednodnevno putovanje za dvije osobe koje je osigurao sponzor „Podravina Express Tours“, a njegov logotip koristit će se u svim objavama, događajima i ostalim događanjima Savjeta mladih grada Đurđevca.

Predsjednik Savjeta mladih Matija Bažulić istaknuo je kako je logo trebao biti usko povezan sa kulturnim identitetom Grada. Ujedno je i pohvalio kreativnost svih mladih koji su se prijavili sa svojim radovima. Posebno je za pohvaliti odluku autora koji je odlučio osvojenu nagradu pokloniti obitelji s djetetom osnovnoškolske ili predškolske dobi s područja Grada Đurđevca koja još nije bilo na moru.

Savjet čestita pobjedniku, te se svima zahvaljuje na sudjelovanju. Oduševljeni su kreativnošću i odazivom mladih ljudi na natječaj.

Odluka o odabiru se nalazi u nastavku: