Stand up show Pedje Bajovića dolazi u Đurđevac: MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)


Nedjelja, 15. siječnja 2023.

U organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca u Dom kulture Đurđevac u nedjelju 29. siječnja, u 20,00 sati dolazi jedan od petorice najboljih komičara u svijetu, komičar Pedja Bajović.

Jedan je od osnivača stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji sa stavom brusio i kroz međunarodnu karijeru. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao komedijaša. Ozbiljan komedijaš za ozbiljne, zrele ljude u kasnim tridesetim pa nadalje. Publika je to kojoj se Bajović obraća britkom pričom o ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene na Balkanu prošle i prolaze. Balkanski je prostor neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama.

Ako niste sigurni volite li stand up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete ju zavoljeti. Predstava: MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, a kako se nositi sa biti Muškarac, dođite vidjeti i saznati!

Ulaznice po cijeni od 7 eura možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad.

Sve o predstavi i komediji na: https://pedjabajovic.com/