Sutra otvorenje klizališta u Đurđevcu


Četvrtak, 2. prosinca 2021.

Turistička zajednica grada Đurđevca i Grad Đurđevac u sklopu Adventa u Đurđevcu pozivaju sve klizače, male i velike, bilo profesionalne ili amatere, da posjete klizalište na Trgu svetog Jurja koje će krenuti sa svojim radom sutra, 3. prosinca 2021. godine, a biti će otvoreno sve do 9. siječnja 2022. godine svaki dan  u vremenu od 10,00 do 20,00 sati.

Na dan otvorenja ove zimske atrakcije uz besplatno klizanje i prigodan program za sve posjetitelje osigurani su besplatan čaj i kuhano vino te bogata gastro ponuda.

Rad klizališta je organiziran sukladno propisanim mjerama i preporukama za rad klizališta na otvorenom od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo uz napomenu da je klizanje na vlastitu odgovornost. Svi klizači obavezni su nositi kapu i rukavice te se pridržavati propisanih mjera. Za sve neklizače, i one male, ali i velike organizirana je i škola klizanja, a zainteresirani se mogu prijaviti gospodinu Mariu Lončariću na broj 095/813 48 72.

Cijena klizanja je 10,00 kn, a najam klizaljki 5,00 kn. Djeca s područja grada Đurđevca imaju dnevno 30 minuta gratis klizanja.