Svečana podjela svjedodžbi maturantima gimnazije


Utorak, 13. lipnja 2017.

Uz roditelje, profesore i učenike Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac održana je svečana podjela svjedodžbi za ovogodišnje maturante u holu škole uz kratak program u kojem je sudjelovao Djevojački zbor uz voditeljicu zbora maestru Ivanu Senjan, prof. mentoricu.

Nazočnima se nakon ravnateljice Nevenke Lončar, obratio i gradonačelnik, i sam nekadašnji gimnazijalac Hrvoje Janči, koji je uz čestitke maturantima na njihovim školskim, natjecateljskim i uspjesima u različitim projektima i školskim aktivnostima posebno naglasio kako želi da se svi maturanti uspješno upišu na fakultete te da se po završetku studija vrate u naš Đurđevac gdje će sudjelovanjem u životu grada  raditi na razvoju našeg kraja i zavičaja.

Uz radostan pljesak svakom maturantu pojedinačno uručena je uz svjedodžbu četvrtog razreda i zahvalnica za uspješno sudjelovanje u aktivnostima i projektima škole te na natjecanjima, a 11 maturanata je nagrađeno i prigodnim poklonom za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom sve četiri godine gimnazijskog obrazovanja.

Razrednici Josip Horvat i Zdravko Leščan, obratili su se svojim razredima prigodnim riječima, a o svakom su maturantu rekli i nekoliko riječi o njihovom školovanju i uspjesima. Prigodnu čestitku uputila je i Lelija Štauber, prof. njemačkog jezika, koja je polaznicima fakultativnog programa za Njemačku jezičnu diplomu (Deutsches Sprachdiplom) uručila certifikate nakon uspješno položenih ispita na razini C1.

Svim profesorima i roditeljima zahvalila je u ime svih maturanata Lorena Švaco, odlična učenica i predsjednica Vijeća učenika.