Svečanom sjednicom obilježena 17. obljetnica postojanja Taekwondo kluba Borik


Četvrtak, 18. listopada 2018.

Taekwondo klub Borik Đurđevac održao je povodom 17. obljetnice postojanja svečanu sjednicu. Na sjednici su se okupili brojni roditelji i članovi Kluba, a među prisutnima je bio i Ivan Juričić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca koji je u nekoliko riječi zaželio Boriku uspjeh u daljnjem radu i čestitao na uspjesima.

Sjednicu je otvorio predsjednik Kluba Saša Deak, a predsjedavao je tajnik i glavni trener kluba Dubravko Husak. Na sjednici je izabrano radno predsjedništvo i članovi tijela Kluba. U upravni odbor kluba izabrani su: Saša Deak, Ivan Milodanović, Damir Prilika, Danijel Čokić, Darko Grivić, Dajana Majnović i Toni Stjepan Baltić. U nadzorni odbor odabrani su: Maja Matan, Nikolina Ormanec i Slavica Ivandija. Novoizabrana blagajnica Kluba je Petrina Slavinić.

Glavna tema rasprave na sjednici bila je organizacija nadolazećeg turnira 3. Picok kupa koji će se održati u organizaciji Taekwondo kluba Borik Đurđevac, a gdje su se svi roditelji i aktivni članovi Kluba ponudili svojim angažmanom.