Svečanom sjednicom Predsjedništva đurđevačkog HNS-a obilježeno useljenje u novi prostor


Petak, 20. prosinca 2013.
Nakon duljeg razdoblja, u kojem HNS liberalni demokrati Podružnica grada Đurđevca nije imala svoj prostor, u petak 20. prosinca 2013. godine prigodnom svečanom sjednicom Predsjedništva Podružnice obilježeno je useljenje u novi prostor na  adresi Trg svetog Jurja 5 - soba broj 1. Na maloj svečanosti bili su prisutni gosti - susjedi iz novih prostorija - predstavnici HSLS-a i Udruge „Narcise“, a kao poseban gost bio je gradonačelnik grada Đurđevca gosp. Željko Lacković, zahvaljujući čijem razumijevanju i podršci je prostor i dodijeljen. Prostor je u kratkom roku vlastitim radom članova Podružnice, a prije svega njenog tajnika Dražena Mehkeka, primjereno obnovljen i uređen i spreman za korištenje. 

Predsjednik podružnice Ivan Hodić zahvalio je gradonačelniku Željku Lackoviću i tom prigodom mu poklonio sliku, rad člana predsjedništva Podružnice Franje Mihočke, a gradonačelnik je istaknuo kako mu je drago da je mogao poboljšati uvjete za rad stranke od koje je od stupanja na dužnost gradonačelnika uvijek dobivao konstruktivne primjedbe i prijedloge i da je HNS stranka poznata po programima i konstruktivnosti.

Svečanosti  je također bila nazočna i gospođa Anđelka Štefanić, supruga pokojnog dugogodišnjeg Predsjednika Podružnice Petra Štefanića, te je i njoj uručen skroman poklon, prikladan za ovo predbožično vrijeme.

Svečanost je iskorištena za uručenje članske iskaznice HNS-a Zrinki Hodić, a ostalim novoprimljenim članovima, koji su bili spriječeni drugim obvezama, iskaznice će biti uručene naknadno.