U Društvenom domu Sveta Ana održana redovna skupština DVD-a


Utorak, 21. ožujka 2023.

U prostorima Društvenog doma Sveta Ana održana je redovna izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Ana.

Skupštini su prisustvovali i gradonačelnik Hrvoje Janči, zapovjednik JVP Đurđevac, Matija Markešić, predsjednik Vatrogasne zajednice Alen Škudar te gosti iz prijateljskih društava.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Ivan Pajtak te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2022. godinu koja su jednoglasno usvojena. Donesen je i novi plan rada za 2023. godinu, a predsjednik društva je ovim putem istaknuo dobru suradnju s gradskom upravom te ostalim udrugama koji uvelike doprinose ostvarenju njihovih ciljeva. U planu za ovu godinu je nabava nove vatrogasne oprema, školovanje članova, sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima i suradnja članova u uređenju mjesta i na turističkim manifestacijama u Sv. Ani.

Predsjednik DVD-a pohvalio je interes novih članova te naglasio kako je društvo dobilo mladog profesionalnog vatrogasca što puno znači u budećem radu DVD-a. Članovi su iznimno ponosni i zadovoljni što je prošle godine završen i svečano otvoren Vatrogasni dom.

Matija Markešić i Alen Škudar svim članovima su poželjeli sreću u budućem radu te da im se realiziraju svi zacrtani planovi, dok je gradonačelnik Hrvoje Janči spomenuo da su planovi koje si je društvo zadalo realni te da će Grad u cijelosti podržati njihovu realizaciju.

Nakon održane sjednice nastavljeno je druženje uz domjenak.