Učenici Strukovne škole Đurđevac gradu za rođendan priredili modnu reviju frizura i šminke


Subota, 4. svibnja 2019.

Strukovna škola Đurđevac svojem je gradu za rođendan i ove godine, sada već tradicionalno poklonila veliku modnu reviju frizura i šminke, a svojom su kreativnošću učenici škole zadivili publiku.

Revija je održana u Domu kulture, a učenice su se savršeno snašle u ulozi modela i samouvjereno su prošetale modnom pistom koja je za njih bila pripremljena.Učenici frizerskog i kozmetičarskog usmjerenja Strukovne škole Đurđevac svojom su kreativnošću i vještinama oduševili publiku, a na organizaciji priredbe i uloženom trudu čestitao im je i ravnatelj škole Darko Špoljar. Modeli su u nekoliko izlazaka na pistu pokazali tradicionalne, svečane, cvjetne, ekstravagantne i retro frizure, kao i pripadajuću šminku. Svojim učenicima i profesoricama na organizaciji priredbe i uloženom radu čestitao je ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar.

Zabave zaista nije nedostajalo jer je osim revije bio pripremljen i prigodni glazbeno plesni program, a učenici su bili zadovoljni što je brojna publika svojim dolaskom podržala njihov rad i dala im podršku.

Organizatori revije bili su Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica te Strukovna škola Đurđevac, uz podršku županijske Obrtničke komore i Udruženja obrtnika grada Đurđevca, a događanju je  prisustvovao i gradonačelnik Hrvoje Janči.

Foto: Darko Šostarec, FKK Picok Đurđevac