Udruga žena s bolestima dojke Narcise Đurđevac: nastavljamo sa humanitarnim radom i aktivnostima


Srijeda, 18. siječnja 2023.

U prostorima Doma kulture u Đurđevcu održana je redovna godišnja skupština Udruge žena s bolestima dojke Narcise Đurđevac kojoj je uz prisutne članove udruge i ostale goste prisustvovao i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Kroz kratki presjek aktivnosti dopredsjednica Udruge Đurđa Martinuš podsjetila je članice na proteklu uspješnu 2022. godinu. Na skupštini su podnesena i jednoglasno prihvaćena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora.

Dopredsjednica udruge istaknula je kako se članice udruge često pojavljuju na raznim događanjima, izložbama i manifestacijama u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice grada Đurđevca gdje su uvijek zapažene, a naglasila je i humanitarni rad po kojem je ova udruga prepoznatljiva.

-Uz pripomoć svojih pridruženih članica i volonterki Narcise su prošle godine imale nekoliko akcija humanitarnog, edukativnog i kreativnog karaktera, surađivale su sa ostalim gradskim udrugama, a ponajviše su se brinule za svoje bolesne članice. I u 2023. godini plan nam je nastaviti s provedbom aktivnosti i humanitarnim akcijama- rekla je Martinuš.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pozdravio je sve prisutne, te je izrazio zadovoljstvo radom i ostvarenom suradnjom s udrugom koja uvijek kroz svoj rad nastoji pomoći drugima, te koja uspješno promovira važnost zdravlja i zdrav način života. Istaknuo je i da će grad uvijek podržati rad te sve projekte udruge.

Narcise su se ovom prilikom zahvalile svima koji su im lani pomagali u radu, a nakon službenog djela sjednice druženje je nastavljeno uz zakusku i slastice koje su pripremile članice.