Članice Udruge žena grada Đurđevca održale Godišnju skupštinu


Ponedjeljak, 12. siječnja 2015.

I zadnje dane u 2014. godini vrijedne članice Udruge žena grada Đurđevca provele su radno, pa su se tako 29. prosinca okupile na Godišnjoj skupštini kako bi rezimirale sve ono što su radile tijekom 2014. godine.

Kroz kratki presjek aktivnosti predsjednica Udruge Mirjana Mišulin podsjetila je članice na uspješnu i prepunu godinu događanja, za koju je utvrdila da je bila jedna od najboljih što se tiče aktivnosti Udruge.

Vrijedne članice ove Udruge bile su dio svih događanja u gradu Đurđevcu i na nekim županijskim manifestacijama. Svoje izložbene prostorije pokazivale su svim zainteresiranim pojedincima, udrugama i gostima, a održavale su i razne radionice. Članice Udruge organizirale su i razna stručna predavanja na određenu tematiku, a jedno od takvih predavanja održano je 10. prosinca 2014. godine gdje je gost predavač bio ginekolog dr. Muršić koji je na vrlo zanimljiv način govorio ženama o zdravlju i bolesti u menopauzi.

Na kraju 2014. godine gđa. Snježana Jelušić obavijestila je članice o zadovoljavajućem financijskom stanju Udruge, zahvaljujući vrijednom radu članica i financijskoj pomoći Grada i KKŽ.

Predsjednica Udruge Mirjana Mišulin naglasila je i humanitarni rad po kojem je ova Udruga i prepoznatljiva, budući da niti jedna humanitarna akcija u gradu pa i šire nije prošla bez prisustva članica Udruge žena grada Đurđevca. U nadi da će još dugo svojim radom i prisutnošću doprinositi dobrobiti ove naše zajednice, članice Udruge zahvalile su se svima koji ih podržavaju.