Uključite se u volontersku akciju Dar od srca


Utorak, 20. veljače 2018.

Prva ovogodišnja volonterska akcija u sklopu rada Školskog filantropskog kluba IZVOR DOBROTE odnosi se na prikupljanje živežnih namirnica i kućnih potrepština. Akcija će se provoditi u vremenu od 22. veljače 2018. do 8. ožujka 2018.

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u prvu ovogodišnju volontersku akciju koja ima za cilj prikupljanje živežnih namirnica i kućnih potrepština za potrebite ljude na području grada Đurđevca i okolnih mjesta.

Volonterska akcija provodi se u suradnji sa Caritasom župe Đurđevac. Prikuplja se: šećer, sol, rižu, brašno, tjesteninu, konzerviranu hranu, higijenske potrepštine te ostale potrepštine za kućanstvo. Svoj prilog možete poslati po učenicima Osnovne škole Grgura Karlovčana, osobno ih donijeti u predvorje škole ili kad dolazite na roditeljski sastanak.

Neka Vaša donacija bude od srca i u dobroj vjeri. U ovo korizmeno vrijeme pokažimo dobrotu i svojim prilogom pomognimo potrebite. Odrasli potaknite svoju djecu na uključivanje u ovakve akcije i na taj način učimo ih  volontiranju i pomaganju potrebitima.