Upisi učenika u program produženog boravka


Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac poziva sve zainteresirane roditelje na upis učenika u program produženog boravka u školskoj 2017./2018. godini.

U program produženog boravka mogu se uključiti učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda.

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok, za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu. Tijekom školske godine učenici će s učiteljicom produženog boravaka biti uključeni u prigodne programe škole, lokalne zajednice i grada, a produženi boravak će omogućiti više zajedničkog, bezbrižnog i opuštenog druženja roditelja i djece u svojim domovima.

Produženi boravak se organizira u suradnji s Gradom, te će jedan dio njegovih troškova snosit Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Cijena produženog boravka za jedno dijete iznosi 50o kn, odnosno 400 kn po djetetu kada je upisano dvoje djece iste obitelji.

Mole se roditelji da se jave u školu najkasnije do početka kolovoza, kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine, a time i za početak rada produženog boravka.