Buvljak će privući još više posjetitelja na sajmeni dan


Utorak, 26. rujna 2017.

Gradsko vijeće je jednoglasno usvojilo izmjenu Odluke o mjestima na kojima se može obavljati prodaja robe, te je ovom izmjenom u odluku uključen i đurđevački buvljak koji će od sada svaki četvrtka biti mjesto susreta ponude i potražnje za različitim proizvodima.

Buvljak će nesumnjivo obogatiti dosadašnju sajmenu ponudu četvrtkom, a osim korisnih stvari sigurno će se pronaći i neke stare i zanimljive stvari koje su do sada ležale na tavanu, a imaju veliku vrijednost. Buvljak će sigurno privući i naše lokalne kolekcionare i lovce na antikvitete. Inicijativa za organiziranjem buvljaka je zapravo došla od samih građana koji često sudjeluju na buvljacima i sajmovima u našoj okolici, a mi smo je odmah prihvatili i krenuli u realizaciju- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Od sada će naš tradicionalni sajmeni dan biti još posjećeniji- rekao je predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.

Buvljak se prostire na livadi preko puta tržnice na kojoj svakog četvrtka od 6,00 do 13,00 sati posjetitelje očekuju prodajno-izložbene zone sa rabljenim stvarima.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da obave ljetno čišćenje garaža i ormara i da se već ovaj četvrtak pridruže na buvljaku.