Grad Đurđevac je i ovaj vikend osigurao besplatne kino projekcije za sve filmoljupce


Četvrtak, 6. kolovoza 2020.

Dom kulture je od nedavno ponovno postalo đurđevačko kulturno središte, a još prošli vikend je nakon dugo vremena svoja vrata otvorilo i kino.

Prostor je opremljen najmodernijom audio i video opremom, nabavljene su nove udobnije fotelje, projektor za kino projekcije, a kino projekcije će zasigurno i dalje uveseljavati najmlađe, ali i brojne filmoljupce.

Prve projekcije filmova održane su još prošli vikend, a kako izgleda novouređeno kino došli su provjeriti brojni Đurđevčani. Najviše posjetitelja ipak su brojile kino projekcije animiranih filmova koje su privukle brojne mališane i njihove roditelje.

I ovaj, kako i za prošli vikend Grad Đurđevac je osigurao besplatan ulaz svim filmoljupcima. Stoga dođite u kino u nedjelju, 9. kolovoza kad je u 10,00 sati na rasporedu za najmlađe 3D animirani film NAPRIJED, dok će u 20,00 sati publika moći pogledati popularni kriminalistički triler 21 MOST.

Zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja je ograničen, stoga svoje besplatno mjesto možete rezervirati tako da  pošaljete Vaše IME I PREZIME, NAZIV, DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA FILMA na Facebook messenger Turističke zajednice grada Đurđevca.