Gradonačelnik Janči i predsjednik Gradskog vijeća Lacković djelatnicama Grada, gradskih ustanova i javnih službi čestitali Dan žena


Petak, 8. ožujka 2024.

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković odmah ujutro iznenadili su djelatnice Osnovne škole Đurđevac te djelatnice Dječjeg vrtića Maslačak, ali i majke koje su dovozile djecu u vrtić.

Međunarodni dan žena obilježava se kao dan borbe za izjednačavanje rodne ravnopravnosti te ukazivanja na važnost žena u društvu po čemu je Đurđevac prepoznat i kao grad koji posebno cijeni žene, s obzirom na to da od 4 upravna odjela u gradskoj upravi 3 vode žene, a od 5 gradskih ustanova na čelu 3 su žene.

Među prvima su čestitke uputili i svojim suradnicama u Gradskoj upravi, djelatnicama Turističke zajednice, djelatnicama gradskih ustanova i javnih službi. Svim ženama čestitali su njihov dan i poklonili im crvene ruže. Uz prigodnu čestitku, bila je ovo prilika da svim ženama koje kroz svoj rad doprinose razvoju našega grada upute i riječi zahvale te podrške.

Svim ženama s područja Grada Đurđevca čestitamo Međunarodni dan žena!