Hrvatska sahara nova atrakcija: najmlađi uživaju u jahanju i vožnji kvadovima


Subota, 13. listopada 2018.

Od ovog vikenda u Hrvatskoj sahari kod utvrde Stari grad najveća atrakcija uz deve su i naši poniji i to zato jer od danas najmlađi mogu jahati na njima u ograđenom prostoru Hrvatske sahare.

- Jahanje ponija ostaje za djecu nezaboravan doživljaj. Za one najmlađe, još premalene za školu jahanja, a ipak dovoljno hrabre za prve korake u sedlu, imamo dva ponija- Bebu i Točkicu, te organizirane šetnje po pješčanim dinama. Ždrjebe Tonček je još ipak premalo za jahanje, ali zato uživa u maženjenju. Cijena od 15 kuna uključuje jahanje i slikanje s konjićima, a pratnja roditelja je obavezna. Mrkva i male jabuke garancija su za bezbrižno jahanje- rekao je timaritelj Damir Hodalić.

Osim jahanja novo u ponudi je i vožnja kvadovima po cijeni od 15 kuna.

Svi koji žele posjetiti veselu životinjsku ekipu iz sahare mogu to učiniti svakim danom od 12 do 18 sati, a vikendom, blagdanima i školskim praznicima od 10 do 18 sati. Ulaznice se prodaju u utvrdi Stari grad, a uz kupljenu ulaznicu ostvaruje se popust od 5 posto na cijene pića i dnevnog menija u Restoranu i pivnici Stari grad, a najviše do 20 posto koliko ostvaruju obitelji s dvoje djece.