Hrvatska Sahara zatvorila svoja vrata za posjetitelje: deve i ostala životinjska ekipa ove dane provode u opuštanju i uživanju na suncu


Petak, 20. ožujka 2020.

Radi sigurnosti posjetitelja i djelatnika, a na temelju preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite đurđevačka Hrvatska Sahara sa svojim mini životinjskim parkom zatvorila je svoja vrata za posjetitelje.

U Hrvatskoj Sahari zajedno s devama, žive i konji, magarci, patke mandarinke, kamerunske ovce i koze, vijetnamsko prase i dvije ljame dok ekipu peradi čine kokoši, pijevci, ponosne biserke, kokoši hrvatice kao i gotovo izumrli, Đureki i Katice.

Deve Tomica, Dina, Đurđica i Romeo, te ostale životinje ove dane provode bez pažnje i fotoaparata posjetitelja, odmarajući u pijesku i uživajući u toplim i sunčanim danima. Dok Tomica ipak više vremena provodi u valjanju u blatu.

Za životinjsku ekipu brinu vrijedni timaritelji, te im svaki dan pripremaju slastice i nove aktivnosti kako bi ih zabavili.

Restoran i pivnica Stari grad također su zatvorili svoja vrata za goste, ali je restoran u svoju ponudu uključio i hranu „za van“ tako da u svakom trenutku možete naručiti svoje omiljeno jelo na broj mob. 091 620 3294.

STARI GRAD d.o.o.