Grad Đurđevac i ove godine osigurao božićnice za svoje starije sugrađane: pozivamo umirovljenike da se prijave


Srijeda, 11. studenoga 2020.

Već petu godinu za redom Grad Đurđevac će isplatiti sredstava prigodom Božićnih blagdana za pomoć starijim osobama slabijeg imovinskog stanja s područja grada Đurđevca.

- Grad Đurđevac već tradicionalno daruje socijalno najugroženije građane prigodnim poklonima povodom Božićnih blagdana i Uskrsa, te umirovljenike božićnicama. Za ovogodišnje Božićne blagdane osigurana su financijska sredstva za sve sugrađane rođene prije 1. siječnja 1956. godine koji ne ostvaruju nikakve prihode te će oni dobit božićnicu od 200 kuna, a oni s mirovinama do 1000 kuna dobit će 150 kuna- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči te je istaknuo kako ova Odluka još ide na suglasnost Gradskom vijeću na sljedećoj sjednici te kako vjeruje da će ju podržati svi vijećnici.

Prijave za božićnicu se zaprimaju već od 11. studenoga 2020. godine putem mail-a: racunovodstvo@djurdjevac.hr ili se mogu predati osobno na porti Gradske uprave svaki radni dan od 8 do 16 sati, najkasnije do 20. prosinca na popunjenom obrascu uz koji je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice, račun za isplatu i kopiju zadnjeg odreska od mirovine.

Zahtjev možete preuzeti u nastavku teksta: