Ljubitelji filmova došli na svoje, danas svoja vrata otvara vrhunski opremljeno kino u Đurđevcu: ovaj vikend besplatne projekcije za sve građane


Petak, 31. srpnja 2020.

Podsjetimo, gradski Dom kulture obnavljan je u dvije faze i sve je spremno za novo ruho đurđevačkog kulturnog središta. Osim što je obnovljen iznutra, Dom kulture obnovljen je i izvana.

Tako nakon duljeg vremena svoja vrata ponovno otvara i kino u Domu kulture u Đurđevcu. Prostor je opremljen najmodernijom audio i video opremom, nabavljene su nove udobnije fotelje, projektor za kino projekcije, a kino projekcije će zasigurno razveseliti najmlađe, ali i brojne filmoljubce.

Prva projekcija filma je već danas, u petak u 20,00 sati, a radi se o popularnom kriminalističkom trileru 21 MOST. Nedelja je pak rezervirana za najmlađe koji će moći pogledati 3D animirani film NAPRIJED u 10,00 sati te u 17,30 sati. U nedjelju u 20,00 sati možete pogledati i Oskarom nagrađivani populani film JOKER.

Prvi vikend častimo naše građane besplatnim projekcijama, a kako je zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen molimo vas da rezervirate svoje mjesto. Svoje besplatno mjesto možete rezervirati tako da pošaljete Vaše IME I PREZIME, NAZIV , DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA FILMA na Facebook messenger Turističke zajednice grada Đurđevca ili na e-mail: tzdjurdjevac@gmail.com