Najhrabrije klizače nije spriječila ni kiša: u Đurđevcu otvoreno klizalište


Subota, 10. prosinca 2022.

Unatoč lošem vremenu i kiši  u Đurđevcu je jučer na Trgu sv. Jurja otvoreno klizalište.

Oni najuporniji jedva su dočekali da otkuca 15,00 sati kako bi isprobali svoje klizaljke i pokazali prijateljima tko se najbolje snalazi u ovakvim uvjetima.

Klizanje je povodom otvaranja bilo besplatno za, a okupljeni  su se mogli zagrijati uz topli čaj i kuhano vino. Interes bi sasvim sigurno bio i veći da je bilo lijepo vrijeme i da se pratila utakmica naših Vatrenih  na videozidu od kojeg se moralo odustati.

No vremena ima, klizalište na Trgu Sv. Jurja bit će otvoreno svaki dan do 8. siječnja, od 10 do 20 sati. Rad klizališta je organiziran sukladno propisanim mjerama i preporukama za rad klizališta na otvorenom od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo uz napomenu da je klizanje na vlastitu odgovornost. Svi klizači obavezni su nositi kapu i rukavice te se pridržavati propisanih mjera.

Za sve neklizače, i one male, ali i velike organizirana je i škola klizanja, a zainteresirani se mogu prijaviti gospodinu Mariu Lončariću na broj 095/813 48 72.

Cijena klizanja je 15,00 kn / 1,99 EUR a najam klizaljki 7,50 kn/ 1 EUR. Djeca s područja grada Đurđevca imaju dnevno 30 minuta gratis klizanja.