Najljepši početak školske godine: Grad za učenike Odjela za djecu s teškoćama organizira posjet kinu i Hrvatskoj Sahari


Utorak, 15. rujna 2020.

Gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj osnovne škole Danijel Domišljanović povodom početka školske godine prigodnim poklonom razveselili su sve učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju u Đurđevcu.

Nakon kraćeg druženja u dvorištu škole, svim učenicima poželjeli su uspješnu novu školsku godinu te su im podijelili raznobojne pernice, te četkice za zube za borbu protiv karijesa i jabuke za koje je dobro poznato da čiste i izbjeljuju zube.

Prilikom druženja s gradonačelnikom učenici su izrazili želju otići u novo kinu u Đurđevcu gdje bi  pogledali animirani film, a Grad će im osigurati i posjet Hrvatskoj Sahari te ručak u utvrdi Stari grad.

-Grad Đurđevac već tradicionalno svake godine za učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju organizira jednodnevni izlet na mjesto koje god požele. S obzirom na trenutnu situaciju i propisane epidemiološke mjere nije moguće organizirati izlet na veće udaljenosti stoga ćemo im osigurati izlet i ručak na području Đurđevca- rekao je gradonačelnik.

U ime učenika i učiteljica na poklonima i izletu, koji Grad sad već tradicionalno organizira početkom svake školske godine, zahvalila se voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.