Obavijest svim učenicima i roditeljima: od ponedjeljka kreće online nastava u Osnovnoj školi Đurđevac


Petak, 18. prosinca 2020.

Obavještavamo Vas da će se nastava za sve učenike Osnovne škole Đurđevac od ponedjeljka 21. prosinca pa sve do 23. prosinca održavati prema C-modelu - online.

Uz suglasnost Županijskog i lokalnog stožera civilne zaštite te prema epidemiološkim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo donesena je odluka o provođenju nastave na daljinu kako bi se usporila transmisija virusa te kako bi se zaštitilo zdravlje učenika i njihovih obitelji.

Učenici Razredne nastave, Područnih škola i Odjela za učenike s teškoćama u razvoju s učenicima (roditeljima) će komunicirati nekim od unaprijed dogovorenih komunikacijskih kanala dok će se za učenike predmetne nastave ista održavati putem aplikacije Microsoft Teams u realnom vremenu, sukladno rasporedu sati.

Od 24. prosinca 2020. počinje zimski odmor učenika i traje sve do 15. siječnja 2021. Učenici na nastavu dolaze u školske klupe 18. siječnja 2021. prema rasporedu sati.

Za vrijeme zimskog odmora apeliramo na odgovorno ponašanje kako bi što prije COVID-19 epidemiju ostavili iza sebe te nastavili s uobičajenim radnim aktivnostima. U slučaju nepovoljnih epidemioloških prilika o načinu rada u 2. polugodištu pravovremeno ćemo vas obavijestiti.