Izabran izvođač radova: uskoro kreće izgradnja zgrade na Radničkoj cesti


Četvrtak, 24. svibnja 2018.

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama nakon provedenog postupka javne nabave za izbor izvođača radova i nadzora za izgradnju višestambene zgrade na Radničkoj cesti u Đurđevcu organizirala je svečano potpisivanje ugovora s izvođačem radova i nadzorom u Zagrebu, 28. svibnja.

Nakon potpisa ugovora očekuje se uvođenje izvođača radova u posao, a uskoro i početak radova.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate.

– Ovo je još jedan korak za ostvarenje krajnjeg cilja ostanka ljudi u našem kraju. Grad je osigurao zemljište i suradnju s APN-om. Imamo predviđene tri parcele za tri zgrade, a vjerujem da će se prva zgrada popuniti i prije završetka izgradnje- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zainteresirani za kupnju stanova mogu se i dalje javljati, a sve informacije o kupnji stana mogu dobiti na broj 811-052 ili na mail adresi grad@djurdjevac.hr.