Osnovna škola Đurđevac: 250 osnovnoškolaca nižih razreda vratilo se u školske klupe


Srijeda, 27. svibnja 2020.

Od ovog tjedna dječji vrtići i osnovne škole za niže razrede u cijeloj zemlji vratili su se u normalni režim rada. Osnovna škola Đurđevac još je prošli tjedan pripremila prostor za prihvat djece, naravno uzimajući u obzir sve preporučene epidemiološke mjere.

U ponedjeljak učenici nižih razreda Osnovne škole Đurđevac, područnih škola i Odjela za djecu s teškoćama vratili su se u školske klupe u velikom broju i to njih čak 250 od ukupno 344.

-Ponavljamo od ovog tjedna svi roditelji bezbrižno mogu uputiti djecu u školu, a oni koji još uvijek imaju objektivne ili subjektivne razloge zbog kojih to ne žele, obavještavamo da će se nastava na daljinu i dalje odvijati na dosadašnji način. Ipak, najava je da se nastava na daljinu uskoro ukida pa Vam preporučamo da omogućite dolazak djeteta u školu. Svaki dan brojimo sve više učenika koji su se vratili u školske klupe, a nadam se da će im se uskoro pridružiti i ostali- rekao je ravnatelj škole Danijel Domišljanović.

Učiteljice i učitelji se brinu da učenici poštivaju propisane mjere, a kako to izgleda pogledajte u galeriji slika u nastavku.