Uključite se u javnu raspravu o naplati parkinga u Đurđevcu


Petak, 13. listopada 2017.

Budući da ugovor o koncesiji za obavljanje poslova naplate parkiranja na području Grada Đurđevca ističe u prosincu ove godine, Grad Đurđevac je otvorio javnu raspravu na tu temu.

Prije eventualnog donošenja Odluke o raspisivanju natječaja za dodjelu koncesije za naplatu parkiranja u narednom razdoblju, Grad Đurđevac poziva građane na javnu raspravu o potrebi naplate parkiranja, broju i lokacijama parkirališnih mjesta na kojima se provodi naplata te prednostima i nedostacima naplate parkiranja u Đurđevcu.

Za parkiranje na javnim parkiralištima plaća se naknada svakog dana u vremenu od 7:00 sati do 16:00 sati, subotom od 7:00 sati do 13:00 sati, osim četvrtkom na parkirališnim mjestima kod tržnice te nedjeljom i blagdanima u Republici Hrvatskoj.

Trenutno se provodi naplata za 425 parkirnih mjesta u samo centru grada, a kroz ovu javnu raspravu želi se dobiti mišljenje građana o prednostima i nedostacima koncesije.

Pozivamo građane da se uključe u javnu raspravu i svoje komentare dostave u roku od 15 dana od objave ovog Javnog poziva na web stranici Grada Đurđevca, na mail: grad@djurdjevac.hr, osobno ili poštom na adresu: Grad Đurđevac, Stjepana Radića 1, Đurđevac.