Vikend događanja u utvrdi Stari grad: večer stand-up komedije sa Studiom smijeha i glazbeno- recitacijska večer Podravina u srcu i duši


Utorak, 20. kolovoza 2019.

I ovaj vikend u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Summer Cock festival pa će tako posjetitelji moći uživati u Otvorenom prvenstvu odbojke na pijesku, postavljanju klopoca u sklopu Bartolovoga u Vinariji Cvekan, večeri tamburaške glazbe na trgu, ali i vikend događanjima u utvrdi Stari grad.

Ovu subotu u 20,00 sati u prekrasnom atriju utvrde Stari grad organizirana je stand up večer, a nastupa Studio smijeha koji će vjerujemo i ovoga puta Đurđevčane i ostale goste nasmijati do suza u jednoj sasvim improviziranoj predstavi- – STAND UP & IMPROV.

Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa. Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima. Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče.

Dođite i ne propustite priliku da se dobro nasmijete i sami budete režiseri predstave. Ekipa iz Studija smijeha naglašava kako se  ne trebate zabrinuti jer nitko od vas ne treba izaći na pozornicu.

Ulaz na stand up večer je besplatan, a ako želite unaprijed rezervirati sjedeća mjesta i stol u atriju za stand up predstavu to možete učiniti putem konzumacijskog bona u Restoranu i pivnici Stari grad ili na broj telefona 091/6203 294.

U nedjelju u Etno selu Svetog Jurja u Đurđevcu kod utvrde organizirana je jedna posebna večer pod nazivom Podravina u srcu i duši s početkom u 20,00 sati. Glazbeno-recitacijsku večer uz degustaciju tradicionalnih podravskih jela – domaće kaše, uveličat će nastup Andrije Maronića na cimbalama, Vida Baloga, Željka Kožarića- Mrvice i Ženskog vokalnog sastava Đurđevčice.

Pozivamo vas da dođite ovaj vikend u Đurđevac i dobro se zabavite.