Zaželi: raspisan natječaj za zapošljavanje 31 gerontodomaćice, zaprimaju se i prijave korisnika


Ponedjeljak, 1. kolovoza 2022.

Nakon što je u četvrtak gradonačelnik Hrvoje Janči u Zagrebu potpisao ugovor za financiranje projekta Zaželi, Grad Đurđevac raspisao je natječaj za zapošljavanje 31 gerontodomaćice i jednog koordinatora projekta.

Natječaji su objavljeni na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Uvjet je da je osoba prijavljena u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanja s najviše završenom srednjom školom. Natječaj možete pronaći u nastavku teksta:

Prijave za zapošljavanje zaprimaju se na adresu: Grad Đurđevac, Stjepana Radića 1, Đurđevac.

Program ZAŽELI namijenjen je pružanju pomoći starijim i nemoćnim osobama te osobama s invaliditetom koji će uz pomoć gerontodomaćica moći obavljati svoje svakodnevne aktivnosti, a djelatnice će biti zadužene za obavljanje kućanskih poslova, pružanje psihosocijalne podrške te posredovanje u ostvarivanju različitih prava.

Raspisan je i javni poziv na koji se mogu prijaviti budući korisnici kojima je u kućanstvu potrebna pomoć gerontodomaćice, a kako je ovo samo nastavak projekta od prošle godine građani koji su već bili korisnici samo ispune zahtjev bez popratne dokumentacije. Sve potrebne informacije možete dobiti u Gradskoj upravi, na broj 048/811-052 ili na e-mail: grad@djurdjevac.hr. Javni poziv i obrazac se nalaze u nastavku teksta.