DERGEZ BICIKLIJADA ZA KRAJ LJETA

Subota, 11. rujna 2021.

U organizaciji Turističke zajednice Dravski Peski, Turističke zajednice grada Đurđevca, Sesvečke udruge mladih i uz pokroviteljstvo Dergez trgovine i partnera u subotu 11. rujna održat će se prva Dergez biciklijada. Radi se o sportsko-rekreativnom događaju koji uz bicikliranje, kao cilj ima druženje i zabavu svih sudionika. S obzirom da se bliži kraj ljeta, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da u dobrom raspoloženju isprate ljeto za nama. Utrka starta s dvije lokacije, u Đurđevcu i Kloštru Podravskom, a završava kod Karaule u Podravskim Sesvetama.

Planirano okupljanje sudionika je od 9 sati u Đurđevcu (Stari grad) i Kloštru Podravskom (Dergez trgovina). Prije samog starta u 10 sati, biciklistima će biti podijeljene majice te će moći kratko prizalogajiti. Obje skupine uputit će se prema Kalinovcu i jezeru Separacija te će nakon toga svi biciklisti zajedno nastaviti lokalnim cestama prema cilju u Podravskim Sesvetama.
Dolazak u Sportsko-rekreacijski centar Karaula u Podravskim Sesvetama, očekuje se oko 12 sati, a sve sudionike očekuje zajednički ručak i svirka tamburaša. Uz domaći grah, svi prisutni imat će prilike kušati pekarske proizvode Dergez pekare, a za osvježenje će se pobrinuti partneri Dergez trgovina – Jamnica i Pan pivo. Nakon ručka sudionici biciklijade moći će sudjelovati u sportsko-zabavnim igrama.
Očekuje se da će druženje kod Karaule trajati do 15 sati, nakon čega će se sudionici uputiti natrag prema svojim polazištima.
Prijava za bicklijadu vrši se pomoću linka, a kompletan iznos prikupljenih kotizacija (30 kn po osobi) bit će doniran udruzi Mali princ iz Đurđevca. Zbog sigurnosti na cesti, broj sudionika je ograničen na 150 ljudi.
Još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na prvoj Dergez biciklijadi i uživaju u još jednom sportsko-zabavnom druženju.

Vidimo se!