Šesta večer Festivala Marinko Ivanišević

Petak, 28. srpnja 2017.

U petak 28. srpnja 2017. u 20,30 sati će se u Domu kulture održati šesta večer Festivala Marinko Ivanišević, a gosti su GALA teatar s predstavom Samo jedna žena – glumi: Matija Prskalo.

Kratko o predstavi:
Je li između neka četiri zida zaista onako kako se na prvi pogled čini? Koliko truda i energije ulažemo da se zapravo, dobro prikrijemo, maskiramo, pripremimo za vanjski svijet? Koliko poznajemo ljude koje svaki dan viđamo? I koliko nas oni uopće zanimaju?
Maria naivno ali na duhovit, komičan način, progovara o svojoj svakodnevici, ljubavi i nezadovoljstvu s kojima se stalno susreće. Ali koliko joj snage još preostaje da se smije samoj sebi u lice? Koliko strpljivosti, posvećenosti, čak pokornosti?!
Prepoznajemo u njenoj priči kolotečinu u koju ponekad neprimjetno i sami upadnemo kao u živo blato i koja nas odvodi sve dalje od nas samih. Kako to Marija podnosi, kako se nosi sa svim ulogama koje su je kako ona kaže —dopale— i kako ih na koncu rješava? Možemo li je razumjeti? Pogledajte u predstavi „Samo jedna žena”.

Ulaznicu po cijeni od 15,00 kn možete rezervirati putem Facebooka kazališta ili prije početka predstave.