Stand up komedija- The men show

Petak, 17. veljače 2017.

U petak 17. veljače pozivamo Vas u utvrdu Stari grad, u galerijski prostor Muzeja Grada Đurđevca u 19,30 sati na jednu od najomiljenijih tematskih predstava Studija Smijeha The men show!

O showu:
Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objasniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The men showu!
Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 20,00 kn  a mogu se kupiti u Gradskoj knjižnici Đurđevac radnim danom od 10:00 – 17:00 sati.

Organizatori: Grad Đurđevac, Gradska knjižnica Đurđevac, Turistička zajednica grada Đurđevca i Gradsko kazalište Đurđevac.