Dječji vrtić “Maslačak” na Samoborskom fašniku


Srijeda, 18. veljače 2015.

Starija odgojna skupina "Zvjezdice" Dječjeg vrtića "Maslačak" Đurđevac i njihovi roditelji, u pratnji odgojiteljica Danijele Seleš i Senke Mujić, posjetila je Samoborski fašnik u nedjelju, 8. veljače 2015. godine. Izlet je bio nastavak prošlogodišnjeg izleta koji je djeci i roditeljima ostao u lijepom sjećanju.

Tema ovogodišnjeg samoborskog fašnika bila je Film i stoga je Dječji vrtić odlučio oživjeti kralja prvih filmova Charlie Chaplina. Tako su se vrtićarci sa svojim tetama i roditeljima vratili u prvu polovicu 20.  stoljeća.

Unatoč hladnoći, naši vrtićarci su se lijepo proveli u Samoboru. Nastupili su na glavnoj gradskoj pozornici i izveli predstavu „Charlie Chaplin i dama“ kojom su predstavili naš Vrtić i Grad. Osim što su uživali u šetnji samoborskim ulicama, krafnama, maskama i druženju, zasladili su se i poznatim samoborskim kremšnitama.

Djeca starije odgojne skupine "Zvijezdice", njihovi roditelji i odgojiteljice Danijela Seleš i Senka Mujić zahvaljuju Gradu Đurđevcu koji se pozitivno očitovao na zamolbu roditelja i omogućio besplatan prijevoz na Samoborski fašnik.