Đurđevac domaćin VII. Državnog prvenstva – CLASSIC, EQ POWERLIFTING I BENCH PRESS


Ponedjeljak, 10. prosinca 2018.

U Đurđevcu 15. i 16. prosinca održat će se VII. Državno prvenstvo - CLASSIC, EQ POWERLIFTING I BENCH PRESS, do sada najveće natjecanje na ovim prostorima.

Prijavljen je izuzetno veliki broj natjecatelja, čak 130 sportaša koji su zaista sami vrh Hrvatske natjecateljske Powerlifting scene. Oni će okušati svoju snagu i boriti se za svoje titule upravo ovdje, u našem gradu Picoka u organizaciji poznatog domaćeg kluba ULTIMATE- ĐURĐEVAC pod vodstvom Saše Deaka i Hrvatskog Powerlifting saveza.

Svečano otvorenje će se održati u subotu, 15. prosinca u 10,00 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana u Đurđevcu.

- Oduševljen sam odazivom i općenito statusom našega kluba i saveza, velika količina truda i odricanja koja se na dnevnoj bazi ulaže u sport, pogotovo u mlade naraštaje rezultira upravo ovakvom brojkom natjecatelja na jednom velikom natjecanju gdje će sudjelovati sva najjača imena Hrvatskog Powerliftinga, među kojima su i naši članovi koji će se također okušati u borbi za pobjedu- rekao je predsjednik i osnivač Ultimate kluba Saša Deak.