Klupske kadetkinje osvojile 1. mjesto na finalu ekipnih kadetskih liga


Utorak, 21. prosinca 2021.

Šahovski klub Picok Đurđevac je od 17. do 20. prosinca 2021. godine bio domaćin Finala ekipnih kadetskih liga u kategoriji kadetkinja na kojemu su nastupile i naše predstavnice.

Kadetkinje su ostvarile četiri pobjede u četiri kola i tako, po treći puta u posljednjih pet godina, postale ekipne državne prvakinje.

Uspjeh je tim veći što su dobile i najsjajnije pojedinačne nagrade gdje je Ema Bevanda osvojila najbolju 1. ploču lige, Petra Vidović najbolju 2. ploču lige, Marta Trgovac najbolju 3. ploču lige te Sara Balent najbolju 4. ploču lige, a za Šahovski klub je nastupila i Nika Rončević.

Čestitamo našim kadetkinjama na ovom sjajnom uspjehu te im zahvaljujemo na igrama koje su pružale.

Predsjednik kluba zahvalio je svima na doprinosu i organizaciji prvenstva, a posebice Hrvatskom šahovskom savezu što nam je dodijelio domaćinstvo ovog prestižnog natjecanja, Šahovskom klubu Buševec i Šahovskom klubu Velimirovac na suradnji, sucima Vladi Karagiću i Ivan Baruškinu,  treneru Renatu Dvorskom, Hotelu Picok, Gradu Đurđevcu, Zajednici sportskih udruga Grada Đurđevca i Turističkoj zajednici Grada Đurđevca.

Konačan poredak možete vidjeti na linku: http://chess-results.com/tnr598780.aspx?lan=13
Foto: Šk Ivan Dvoržak