Nakon ljetne stanke, članice Udruge žena grada Đurđevca ponovno krenule s radom


Utorak, 19. rujna 2023.

Članice jedne od najaktivnijih gradskih udruga, Udruge žena grad Đurđevca, nakon ljetne stanke krenule su brojnim aktivnostima i realizacijom projekata koje planiraju odraditi do kraja godine. U novouređenim prostorima Doma kulture sastaju se i zajednički rade svake srijede u kasnim poslijepodnevnim satima.

– Trenutno smo zaokupljene realizacijom projekta koji je vezan uz gradsku tvrtku Stari grad. Veselimo se tom projektu, jer su na njemu angažirane, svaka sa svojim kreativnim izričajem, gotovo sve članice naše udruge. Veselimo se uz to, jer će se nakon okončanja projekta, naši sugrađani moći uvjeriti u našu kreativnost, jer je u svemu uključeno puno ručnoga rada, najavila je Mirjana Mišulin i dodala da se uz to radi i na vidljivosti najvažnijeg gastro-projekta udruge.

– Pozvane smo naime u Ogulin na veliku gastronomsku manifestaciju u kojoj ćemo sudjelovati i s našom pogačom z oreji. Odlazimo na poziv prijateljske Udruge žena grada Ogulina i veselimo se tom susretu i radnom izletu, zaključila je Ljubica Dobravec, zamjenica predsjednice Udruge žena grada Đurđevca.