Objavljeni prijedlozi rang lista za dodjelu stipendija Grada Đurđevca


Utorak, 29. studenoga 2022.

Za akademsku godinu 2022/2023. objavljeni su prijedlozi rang lista za dodjelu studentskih stipendija koje se odobravaju svim redovnim studentima s područja Grada Đurđevca koji studiraju na preddiplomskom i diplomskom studiju na području Republike Hrvatske i imaju prebivalište na području Grada Đurđevca te redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu.

Za dodjelu stipendija predložena su ukupno 102 studenta.

Studentske stipendije za redovne studente s područja Grada Đurđevca koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima na području Republike Hrvatske odobravaju se u iznosu od 50,00 kn po ostvarenim ECTS bodovima, a maksimalno 3.000,00 kuna u akademskoj godini, dok se studentske stipendije svim redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu, odobravaju u iznosu od 100,00 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a najviše do 6.000,00 kuna u akademskoj godini.

Isplata stipendije vrši se na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima. Rang lista se nalazi u nastavku teksta: